Post Info TOPIC: 10 miljoenste bezoeker van dit RK Netnieuws Forum wordt nog dit jaar verwacht!
Henk de Graaf

Datum:
10 miljoenste bezoeker van dit RK Netnieuws Forum wordt nog dit jaar verwacht!
Permalink   
 


Even enkele voor leden van dit forum toegankelijke statistieken: In mei vorig jaar bestond dit RK NetNieuws Forum uit 31.000 geregistreerde leden, die hier een totaal aan 46.991 berichten achter lieten.

Het totaal aantal onderwerpen (topics) bedroeg toen 1.130 stuks, die door 8.579.955 bezoekers werden bekeken (total page views).

De 10 miljoenste bezoeker wordt nog dit jaar verwacht!__________________
Hermien Faillee

Datum:
Permalink   
 

Mijn oprechte felicitaties! Een bereik waar zowel het Katholiek Nieuwsblad als Radio Maria een puntje aan kunnen zuigen!__________________
Ron Smeets

Datum:
Permalink   
 

Hermien Faillee schreef:

Mijn oprechte felicitaties! Een bereik waar zowel het Katholiek Nieuwsblad als Radio Maria een puntje aan kunnen zuigen!


 Erg levendig forum. Bestaat dat Katholiek Nieuwsblad nog steeds? Is zeker niet meer zoals vroeger gewoon in de winkel te krijgen? Al jaren niet meer gezien hier bij de kiosk in ons dorp.__________________
Fabio Cazzando

Datum:
Permalink   
 

“Martelaarschap is vandaag de dag de enige weg om Jezus te volgen” zei de Italiaanse aartsbisschop Vincenzo Paglia. Daarom moet je het Katholiek Nieuwsblad lezen!

Waarom dit krantje proberen? Omdat je jezelf een wekelijks wilt martelen met een semi-katholieke kwaliteitskrant, juist in tijden van talloze verwarrende berichten en schreeuwerige meningen over Z.H. de Paus.

In deze semi-katholieke kwaliteitskrant geen woord over door de kerk erkende Mariaverschijningen, zoals die van de Vrouwe van alle Volkeren in Amsterdam.

Wel geeft deze semi-katholieke kwaliteitskrant u informatie over NIET door de kerk goedgekeurde fantoom-verschijningen, zoals die van Radio Maria in Medjugorje en de verschijning van de gevallen aartsengel Beëlzebub aan de Utrechtse Maliebaan.

Het Katholiek Nieuwsblad ontvang je het eerste jaar voor een actieprijs van slechts € 91,- (dat is maar liefst € 29,95 korting op dit jaarlijks opzegbaar abonnement in Nederland en België).__________________
Theo van Slogteren

Datum:
Permalink   
 

Fabio Cazzando schreef:

...Het Katholiek Nieuwsblad ontvang je het eerste jaar voor een actieprijs van slechts € 91,- (dat is maar liefst € 29,95 korting op dit jaarlijks opzegbaar abonnement in Nederland en België).


 Mijn advies: ongelezen retourneren aan de afzender! Wat een vod, dit krantje!__________________
Gerard van Westenenk

Datum:
Permalink   
 

Theo van Slogteren schreef:
Mijn advies: ongelezen retourneren aan de afzender! Wat een vod, dit krantje!

 Helemaal met je eens Theo. Zeker als je dat KN plaatst tegenover bijv. het Reformatorisch Dagblad maken wij katholieken wel een heel zielige indruk, publicitair gezien dan.__________________
Zr. Genoveva

Datum:
Permalink   
 

Gerard van Westenenk schreef:
Helemaal met je eens Theo. Zeker als je dat KN plaatst tegenover bijv. het Reformatorisch Dagblad maken wij katholieken wel een heel zielige indruk, publicitair gezien dan.

 Een goede katholiek leest liever de MariaBode ipv dat ketterse Reformatorisch Dagblad__________________
Achmed al-Farce

Datum:
Permalink   
 

Zr. Genoveva schreef:
Gerard van Westenenk schreef:
Helemaal met je eens Theo. Zeker als je dat KN plaatst tegenover bijv. het Reformatorisch Dagblad maken wij katholieken wel een heel zielige indruk, publicitair gezien dan.

 Een goede katholiek leest liever de MariaBode ipv dat ketterse Reformatorisch Dagblad


Dat kan ene Mohammed el F. - die zich volledig tot de goede katholieken rekent - beamen. __________________
Pagina%paginanummer%van%totalepagina%  sorted by
Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard