Post Info TOPIC: Wonderbaarlijk regennoveen voor koninginnedag in Wemeldingen.
Wieske de Vries

Datum:
Wonderbaarlijk regennoveen voor koninginnedag in Wemeldingen.
Permalink   
 


Tien dagen geleden deed Bathazar via het Vaak-forum een oproep tot een regennoveen om het op koninginnedag in Wemeldingen te laten regenen:


Posted By: Balthazar

Posted On: 10 days ago
Views: 355
Regenoveen Koninginnedag

Vanavond houdt de gebedsgroep Fatima uit Tilburg voor het eerst een regennoveen voor konininginnedag.

Het noveen dragen we op aan Maria, de Koningin van alle Volkeren. We zullen alleen voor regen in Wemeldinge tot OLVrouw van alle Volkeren bidden.

Als ze ons verhoort, dan schijnt in Middelburg de zon op 30 april, en zal de hemelsluis zich alleen boven Wemeldinge openen.

Dit in de traditie van de inmiddels verdwenen zusters Clarissen, die altijd met succes een noveen hielden voor mooi en droog weer tijdens carnaval.

Het noveen zullen we starten voor de Kapel van Fatima (Christoffelparochie) aan de Kruisvaarderstraat 40 te Tilburg.

Ik ben zelf gaan kijken bij de kapel in het parkje omdat ik vlakbij de Ringbaan Zuid woon. Er waren zo'n 10 mensen op de oproep afgekomen. Iemand nam het woord en vroeg de komende dagen dit noveen thuis voort te zetten. Als laatste trof ik gister op het Vaakforum dit bericht:


Balthazar

Posted On: yesterday
Views: 299
Regenoveen Koninginnedag

Vanavond de laatste avond van het regennoveen voor konininginnedag van de gebedsgroep Fatima uit Tilburg.

Dit in de traditie van de inmiddels verdwenen zusters Clarissen, die met succes een noveen hielden voor mooi en droog weer tijdens carnaval.

Hoewel het KNMI een droge koninginnedag voorspelt, vertwouwen wij er op dat de Koningin van de Hemel dat protestantenkonninginnetje in Wemeldinge overvloedig zal bespatten. Let op: we bidden niet voor regen in Middelburg. Kom dus meebidden of doe uw eigen gebeden voor regen om 19.30 uur vanavond!

Het regende vandaag inderdaad in Wemelding, terwijl de zon scheen in Middelburg. Het was er zo warm dat Het Majesteit zelfs haar jasje uit deed.

WEMELDINGE - Het bezoek van de koninklijke familie aan Wemeldinge in Zeeland is overschaduwd door aanhoudende regen en een lage temperatuur. Wellicht dat het weer invloed had op de aantallen bezoekers. In Wemeldinge leek het op sommige plekken heel erg rustig en domineerde het politieblauw. Na afloop van het bezoek werden bij een kind onderkoelingsverschijnselen geconstateerd. 

Koningin Beatrix en aanhang vertrokken om 11.30 uur uit Wemeldinge naar Middelburg voor het vervolg van de viering van Koninginnedag. Het regende de hele ochtend in Middelburg, maar toen de familie aankwam was het droog en even later liet ook het oranjezonnetje zich zien.

Op het Vaakforum:
Posted By: Maureen

Posted On: 7m, 55s ago
Views: 44
Tilburgse toverkollen verplensen Koninginnedag

Tilburgse toverkollen hebben middels een zogeheten 'Regennoveen' het eerste deel van de Koninginnedagviering in het Zeeuwse Wemelidinge in het water doen vallen.

Is dit toeval, of is dit het oneigelijk gebruik van de macht van het noveen en de wonderbaarlijke werking van de Koningin van alle Volkeren?

__________________
Arnoldus Leerman

Datum:
Permalink   
 

Meent u serieus dat een noveen voor de Vrouwe van alle Volkeren het weerbericht kan beïnvloeden?

__________________
Adriaan van Nieuwkuijk

Datum:
Mariale plensbu op koninginnedag in Wemeldingen.
Permalink   
 


Is er al onderzoek aangekondigd naar die door een noveen veroorzaakte plaatselijke plensbui op het Oranjehuis tijdens hun bezoek aan Wemeldinge?

Het doet me denken aan het verhaal van een Iraanse imam, die verkondigde dat aardbevingen zouden worden veroorzaakt door 'hoerig geklede vrouwen'.

Met name het schudden van vrouwenborsten zouden verantwoordelijk zijn voor verschrikkelijke aardverschuivingen. Terwijl 'ongewenste mannelijke erecties' vulkaanuitbarstingen zouden veroorzaken.


__________________
Anoniem

Datum:
RE: Wonderbaarlijk regennoveen voor koninginnedag in Wemeldingen.
Permalink   
 


Kennen jullie deze al?

Posted By: Zr. M. Genoveva

Posted On: 2 days ago
Views: 615
Gebeden voor mooi weer


Het is bij de Tilburgse carnavalsvereniging De Kuikenzeikers tot op heden traditie, dat zij op 11 november een bezoek brengen aan de Zusters Clarissen. Die krijgen dan echte Tilburgse leverworsten aangeboden, en beloven in ruil te zullen bidden voor mooi weer op zondag en maandag tijdens de eerstvolgende Carnaval. Dat doen ze al zo'n 180 jaar met succes!


__________________
Leopold Vonhoegen

Datum:
Permalink   
 

Als de mensen echt willen weten hoe het nu precies zit met de Amsterdamse Mariaverschijningen, lees dan een het boek Lourdes aan de Amstel. Dan lees hoe bepaalde zogenaamde katholieken er belang bij hebben deze Mariaverschijningen verdacht te maken en ondanks de kerkelijke erkenning doorgaan te veronderstellen dat er nog een 'goedkeuring' zou moeten volgen. Deze leugens worden o.a verkondigd door de 'Vaak kliek', beter bekend als 'De Bende van Vier', bestaande uit de Hilversumse leken Hilde en Nico Alles, de 'Belgische Crypto-Communist' Marx Waterings en de 'spookjager van Mook' pastoraal opbouwwerker Rudo Franken. Allemaal types die menen het beter te weten dan de bevoegde instanties van de Katholieke Kerk.

Lees dus Lourdes aan de Amstel en oordeel zelf over de Buitennatuurlijkheid van de zaak Amsterdam.

__________________
Marc

Datum:
Permalink   
 

Dat boek Lourdes aan de Amstel is als De Amsterdamse Mariaverschijningen bij Bol.com verkrijgnaar__________________
Klaas van Scheffen.

Datum:
Permalink   
 

Dank Marc!__________________
Anoniem

Datum:
Permalink   
 

***__________________
Alice Salomon

Datum:
Permalink   
 

Ondanks de bemiddeling van Salvatore Caputa  staakte Maria, de plaatselijke middenstand  is danook woedend over haar vertoonde gebrek aan medewerking.__________________
Dikke Toon

Datum:
Regennoveen voor koningsdag
Permalink   
 


Hoorde gisteren in de Hilversumse Vituskerk dat die 'Vaak kliek', voor vereerders van Mariaverschijningen beter bekend als 'De Roomse Bende van Vier' (de Hilversumse leken Hilde en Nico Alles, de 'Belgische Crypto-Communist' Marx Waterings en de 'spookjager van Mook' pastoraal opbouwwerker Rudo Franken) van plan zijn om de komende Koningsdag 2017 in een grote plensbui te laten veranderen met hun regennoveen. Dit vooral omdat die Maxima ten onrechte "koningin" wordt genoemd! Er is in ons land maar 1 koningin en dat is de Koningin van de Hemel en niet die uitgekookte golddigger van een Maxima of die malle Beatrix von Lippe-Biesterfeld! __________________
Marian-mir

Datum:
Wonderbaarlijk regennoveen voor koninginnedag in Wemeldingen.
Permalink   
 


Als ik dit zo lees allemaal geloof ik dat Rudo Franken, een rk priester, geen pastoraal werker, wat meer nuchterheid laat zien dan de mensen die te goedgelovig alles slikken voor waarheid als het over verschijningen gaat van de H.Maagd Maria en zeker die van Megjugorje. 

 __________________
Je hoeft niet alles te geloven

Datum:
Permalink   
 

Rooms-katholieke priester Rudo Franken is ook een veelgevraagd exorcist. __________________
Pagina%paginanummer%van%totalepagina%  sorted by
Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard